Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital pentru probe

114,06 Lei

30.1040

TFA Dostmann

in stoc
+

Termometrul digital pentru probe 30.1040 este un termometru ideal pentru toti cei care doresc sa masoare temperatura din diverse elemente, fie ca este vorba despre lichide sau despre solide. Are dimensiuni perfecte, dispune de un afisaj electronic unde ofera informatii extrem de corecte si are un aspect foarte interesant.

Este un termometru alb, ce dispune de o tija lunga ce este introdusa cu usurinta in materialul care necesita masurarea temperaturii. Tija este protejata de un capac din plastic elegant. 30.1040 este un termometru foarte usor, avand doar 32 de grame si are dimensiuni perfecte pentru a putea fi purtat cu usurinta intr-un buzunar. Astfel, are o lungime de 218 mm, si latime si grosime de 24, respectiv 19 mm.

Timpul de masurare a temperaturii este de aproximativ 8 secunde, iar folosirea termometrului se face in urma apasarii unui buton On/ Off.

Temperaturile pe care le poate masura se incadreaza intre -40 si 250 de grade Celsius sau -40 si 482 de grade Fahrenheit. In ceea ce priveste acuratetea, aceasta este una foarte buna. Daca temperaturile masurate se incadreaza intre -10 si 100 de grade Celsius, atunci eroarea este de maxim +- 0.5 grade Celsius, in timp ce, daca temperatura masurata depaseste aceste valori, eroarea poate sa ajunga la +- 1 grad Celsius.

Termometrul este rezistent la apa, este echipat cu baterii care pot sa reziste foarte mult in timp, deoarece sunt folosite doar in momentele masuratorii si este foarte eficient in ceea ce face.

Caracteristici:

Termometru de probe cu buton ON/OFF

Functie temperatura minima - maxima

T90 - masurarea timpului in 8 sec

Functie de oprire automata

Calibrabil

Rezistent la apa

Gama de masurare: -40 ... +250°C

Precizie: ±0.5°C la -10 ... 100°C sau altfel ±1°C

Aprobat in conformitate cu EN13485

Carcasa de plastic cu clip de prindere

Baterie: LR44 inclusa

Dimensiuni: 24 x 19 x 218 mm

Greutate: 32 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..