Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru digital POCKET-TEMP

102,28 Lei

30.1018

TFA Dostmann

in stoc
+

Termometrul digital de buzunar Pocket Temp este o solutie ideala in cazul in care doresti sa masori temperatura din lichide sau diverse materiale plastice. Este un termometru care incape fara probleme intr-un buzunar, avand dimensiuni ce nu depasesc 20 x 16 x 205 mm si are o greutate de 29 de grame, asadar, il vei putea purta cu usurinta peste tot.

Termometrul arata foarte bine, fiind construit din materiale de calitate si prezentand cateva finisaje cat se poate de interesante. Dispune de un ecran digital, pe care afiseaza informatiile cerute si o tija lunga de 125 de mm, cu ajutorul careia poti sa masori cu usurinta temperatura de care ai nevoie.

Termometrul acopera o plaja foarte larga de temperaturi, putand sa masoare intre -40 si 200 de grade Celsius. Acuratetea sa este si ea una foarte buna, eroarea fiind de maxim +- 0.8 grade Celsius, in cazul in care temperatura masurata este intre -20 si 100 de grade Celsius si de maxim +- 2 Grade Celsius in cazul in care temperatura masurata este in afara acestor valori.

Pocket Temp este rezistent la apa si este foarte rapid, facand masuratoarea in cateva secunde. Poti opta pentru afisarea temperaturii atat in grade Celsius, cat si in grade Fahrenheit si il poti purta cu usurinta peste tot, in conditiile in care dispune de un suport pentru prindere.

Caracteristici:

Este furnizat intr-o carcasa de plastic.

Temperatura minima: -40°C

Temperatura maxima: +200°C

Unitati de masura: °C si °F

Dimensiunea sondei: 125 mm

Ideal pentru: Bautura, Mancare gatita, monitorizarea mancarii, stocarea mancarii

Rezistent la apa

Acuratete: ±0.8°C

Dimensiuni: 20 x 16 x 205 mm

Greutate: 29 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..