Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru electronic pentru ureche Beurer FT55

-19%

162,00 Lei

Pret vechi: 199,00 Lei
FT55

Beurer

Momentan Indisponibil

Descriere:

Iata produsul perfect pentru cele mai precise masurari ale temperaturii corporale – termometrul electronic pentru ureche Beurer.

Beurer este lider de piata in tehnica si aparatura medicala, iar acest termometru este ideal daca doriti sa il folositi acasa sau in cabinete si clinici profesionale. Performantele si designul sau sunt ireprosabile.

Puteti observa constructia robusta, display-ul generos cu afisaj mare al caracterelor, care sunt usor de citit si ledurile de atentionare (verde pentru temperatura normala si rosu pentru febra).

Termometrul electronic pentru ureche afiseaza ora si data, temperatura in grade Celsius sau Fahrenheit, memorand in acelasi timp pana la 9 inregistrari.

Dispozitivul are functie de oprire automata pentru economisirea energiei, sistem de avertizare pentru schimbarea bateriei si se livreaza cu o husa de protectie pentru pastrare in siguranta. Functioneaza cu baterii pana la o suta de ore continuu, adica aproximativ 18 luni de utilizare zilnica.

In cazul in care mai aveti nevoie de argumente care sa demonstreze performantele acestui produs ar mai fi de spus si ca dispozitivul are un senzor infrarosu 3 in 1 care permite masurarea temperaturii in ureche, dar si a temperaturii ambientale si a suprafetelor pe care se aplica punctul de contact.

Masurarea temeperaturii auriculare – in ureche – este una dintre cele mai sigure metode de masurare, putand fi aplicata cu succes atat la copii cat si la adulti. Calitatea dispozitivului se transpune astfel printr-o precizie excelenta, de +/-0.2 grade Celsius.

Igienic, compact si robust, construit din materiale rezistente, termometrul electronic pentru ureche marca Beurer este ideal pentru folosinta indelungata, atat acasa cat si la nivel profesional.

Nu este nevoie sa cumparati din sase in sae luni un alt termometru care abateri mari si precizie scazuta de masurare.

Noi selectam pentru clientii nostri cele mai speciale articole din fiecare clasa, asigurandu-ne ca satisfacem toate exigentele de pret si calitate.Cu produsul de la Beurer aveti garantia celei mai bune alegeri la un pret mai mult decat decent.

Specificatii:

Dispozitiv digital 3 în 1, cu infrarosu, pentru masurarea temperaturii corporale din ureche, a ambientului si a suprafetelor

Afiseaza ora si data

Posibilitate de stocare in memoria aparatului pana la 9 masuratori

Display mare, cu caractere usor de citit

Prevazut cu leduri : verde pentru temperatura normala, rosu pentru febra ( peste 37,6° C )

Acuratetea masuratorii auriculare este de +/-0,2° C

Masurarea poate fi facuta în °C sau °F

Functie de oprire automata

Afiseaza necesitatea schimbarii bateriei

Husa pentru pastrarea în siguranta a produsului

Include baterii

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..