Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru GALILEO GALILEI cu bule argintii

99,27 Lei

18.1012.54

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Fabricat in Germania de catre producatorii de la TFA Dostmann si bazat dupa o inventie a lui Galileio Galilei in secolul al XVII-lea, acest Termometru Galileo Galilei cu bule argintii cu design atractiv se poate dovedi o achizitie placuta locuintei dumneavoastra datorita aspectului interesant si functiei sale de a masura temperatura.

Confectionat complet din sticla, acest termometru are forma unui cilindru lung de 370mm al carui diametru este de 50mm, iar greutatea de 595g se datoreaza bulelor si etichetelor metalice ce plutesc in apa din interior.

Sferele din interior sunt create manual din sticla si umplute cu lichid de culoare argintie pentru a oferi un aspect elegant iar in acelasi timp pentru a le calibra in asa fel incat toate sa aiba aceeasi densitate. Etichetele metalice atasate de bule sunt calibrate contra greutatii si reprezinta, prin cifre sau simboluri, gama de masurare a termometrului ce se afla intre 18°C - 28°C.

Cand etichetele ponderate sunt atasate de bule, densitatea fiecareia va fi diferita de cealalta iar densitatea tuturor va fi foarte apropiata de densitatea apei din tub. In momentul in care temperatura se schimba, apa din termometru isi schimba densitatea, astfel, unele bule vor pluti in timp ce altele se vor scufunda. Bula cea mai apropriata de centrul tubului va reprezenta cu precizie temperatura curenta.

Caracteristici:

Gama de masurare: 18 ... 28°C

Dimensiuni: Ø 50 mm, 370 mm

Greutate: 595 g

Bule: 6 buc

Culori: bule argintii cu etichete metalice

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..