Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru GALINO 435S

122,12 Lei

18.1007.01.54

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Produs ideal pentru indicarea temperaturii precum si adaugarea unui strop de culoare oriunde l-ati aseza, termometrul GALINO 435S este un dispozitiv cu adevarat special datorita designului unic si metodei sale ingenioase de functionare.

Fabricat in Germania, dispozitivul a fost realizat de catre producatorii de la TFA Dostmann si influentat de termoscop, instrument original conceput in jurul anilor 1600 de catre faimosul matematician, astronom si fizician, Galileo Galilei.

Designul termometrului este simplu dar atractiv, constand intr-un cilindru din sticla. Acesta este umplut cu apa si sigilat, iar in interior plutesc 6 sfere de culori diferite, fiecare avand atasata o eticheta mica din metal argintiu de greutati diferite.

Tubul din sticla are un diametru de 50mm si o lungime de 440mm, iar sferele din interior sunt create manual din sticla, fiecare calibrate cu un lichid colorat (albastru, rosu, galben, verde etc.) pentru a avea aceeasi densitate, in timp ce etichetele din metal sunt gravate manual pentru a reprezenta temperatura de 18°C - 28°C prin intermediul unor cifre.

In momentul in care etichetele sunt atasate de bule, densitatea fiecaruia va fi diferita una de cealalta in timp ce densitatea tuturor este foarte apropriata de densitatea apei din interior. Atunci cand temperatura creste sau scade densitatea din apa se va schimba imediat, astfel unele bule vor pluti in timp ce altele se vor scufunda. Bulele cele mai apropriate de mijlocul tubului vor reprezenta temperatura curenta.

Caracteristici:

Gama de masurare: 18 ... 28°C

Dimensiuni: Ø 50 mm, 440 mm

Greutate: 807 g

Bule: 6 buc

Culori: bule multicolore cu etichete metalice argintii

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..