Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru GALINO 640S

239,75 Lei

18.1002.01.54

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Realizat de catre producatorii de la TFA Dostmann din Germania, Termometrul GALINO 640S se distinge de alte termometre digitale prin designul sau neobisnuit dar colorat si metoda sa diferita de masurare a temperaturii. Ideea pentru crearea unui astfel de termometru a fost influentata de o inventie realizata de catre renumitul Galileo Galilei la inceputul anilor 1600, mai exact un termoscop.

Capabil sa masoare temperaturi intre 17°C si 27°C, termometrul consta dintr-un tub lung de 640mm cu un diametru de 50mm si o greutate de 1500g. Sigilat in ambele capete si realizat complet din sticla, termometrul plin cu apa contine 11 sfere de culori diferite (galben, verde, albastru, rosu etc.), fiecare cu o eticheta metalica de culoare argintie ce indica temperatura cu ajutorul unor cifre sau simboluri.

Termometrul este cat se poate de simplu, iar sferele colorate din interior ii ofera un aspect aparte ce reuseste sa ofere un strop de culoare oriunde l-ati amplasa.

Modul de functionare a dispozitivului este si el cat se poate de simplu, etichetele metalice difera una de alta in greutate iar sferele din sticla sunt umplute cu un lichid colorat pentru ca toate sa aiba aceleasi densitate. Atunci cand etichetele metalice sunt atasate de bule, densitatea fiecareia difera, dar densitatea tuturor este apropiata de densitatea apei din tub.

Deoarece temperatura aerului exterior influenteaza temperatura din interiorul tubului care la randul sau influenteaza densitatea apei, bulele vor pluti sau se vor scufunda, astfel temperatura curenta va fi indicata de bulele ce plutesc mai aproape in zona din mijlocul tubului.

Caracteristici:

Gama de masurare: 17 ... 27°C

Dimensiuni: Ø 50 mm, 640 mm

Greutate: 1500 g

Bule: 11 buc

Culori: bule multicolore cu etichete metalice argintii

  • Analog

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..