Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru higrometru cu inregistrare LOG32

441,62 Lei

31.1035

Dostmann Electronic

in stoc
+

Log 32, produs de Tfa Dostmann din Germania, este un dispozitiv complet care poate oferi foarte multe informatii ce vizeaza controlul temperaturii si controlul umiditatii dintr-un spatiu. Este un termo-higrometru foarte mic si usor, fiind comparabil cu un stick de memorie. Greutatea sa nu depaseste 32 de grame, asadar, poate fi purtat cu usurinta peste tot pe unde este nevoie de el.

Daca se doreste masurarea temperaturii pentru un loc fix, Log 32 se poate monta cu usurinta pe un perete.

Este un termometru bine construit, care ofera o precizie foarte buna atat in ceea ce priveste masurarea temperaturii, cat si in ceea ce priveste masurarea umiditatii. In cazul temperaturii eroarea este de maxim 1 grad Celsius, in timp ce in cazul umiditatii ajunge la 3 %. Log 32 este dotat cu alarma LED, memorie pentru stocarea unui numar de 32000 de masuratori si cu interfata USB, pentru salvarea acestor masuratori.

Cu un interval de temperatura care poate fi masurata intre -40 si 70 de grade Celsius si o multime de dotari, Log 32 este o alegere perfecta pentru toti cei care au nevoie de un dispozitiv pentru masurarea temperaturii, dar si de un higrometru.

Caracteristici:

Ideal pentru controlul temperaturii ( precizie ± 1°C pentru -20…+50°C ) si umiditatii ( precizie in functie de domeniul de masurare de la ± 3% )

Alarma cu Led

Memorie pentru 32.000 de valori masurate

Interval de stocare selectabil

Interfata USB

Prevazut cu suport

Gama de masurare: -40...+70°C

Software: CD-Rom

Dimensiuni: 24 (30) x 20 (25) x 100 mm

Greutate: 32 g

Baterii: 1x 3,6V 1/2 AA ( inclusa )

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..