Important de stiut

Ceasuri de perete

Termometru-higrometru digital cu magnet

58,36 Lei

30.5028

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Pentru cei ce stiu sa aprecieze calitatea precum si utilitatea unui dispozitiv digital cu functii multiple, cei de la TFA Dostmann Germany au creat acest Termometru-higrometru digital cu magnet a carui carcasa din aluminiu cu aspect modern se poate incadra in orice tip de incapere.

Cu o greutate nesemnificativa de 63g si dimensiuni reduse de 86 x 21 (46) x 77m, termometrul nu ocupa mult spatiu si nici nu este greu, astfel, magnetul special inclus permite montarea acestuia pe suprafete verticale din metal, cum ar fi usa de la frigider.

Prevazut cu trei butoane, aceastea permit: reajustarea gradelor de masurare a temperaturii, fie in Celsius sau Fahrenheit, afisarea valorilor maxime si minime a temperaturii inregistrate de la ultima resetare precum si optiunea de a reseta valorile maxime-minime inregistrate.

Impartit in doua segmente, ecranul LCD de dimensiuni modeste al dispozitivului ne poate indica temperatura din interior, a carei game de masurare se afla intre 0 si +50°C (+32... +122°F) precum si valoarea umiditatii relative din interior ce este cuprinsa intre 20% si 99%.

Pentru a va informa mai exact in legatura cu inclinarea atmosferica a locuintei dumneavoastra, termometrul utilizeaza doua sageti pentru a indica dispozitia temperaturii si a umiditatii pentru o informare cat mai completa asupra climatului din interior.

Caracteristici:

Prevazut cu functie Max/Min

Sageti ce indica tendinta atmosferica

Prevazut cu magnet

Suprafata de aluminiu

Gama de masurare a temperaturii: 0...+50°C (+32...+122°F)

Precizie: ±1°C

Gama de masurare a umiditatii: 20...99%

Precizie: ±5%

Baterie: 1x1,5V AAA ( nu este inclusa )

Dimensiuni: 86 x 21(46) x 77 mm

Greutate: 63 g

  • Digital

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..