Important de stiut

Ceasuri de perete

Timer de bucatarie TOMATO 60min

24,63 Lei

38.1005

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Timerul de bucatarie TOMATO 60 min, de la producatorul TFA din Germania este un cronometru simpatic, deosebit, ce adauga o pata de culoare in bucataria dumneavoastra. Timerul de bucatarie TOMATO este util in prepararea mancarurilor, si de ce nu, a delicioaselor deserturi carora timpul de preparare este foarte important.

Cu acest timer puteti sa selectati timpul dorit de pana la 60 de minute, acesta fiind gradat in trepte de minute. Veti tine evidenta cu acest cronometru ori de cate ori gatiti, iar prin simpla rotire in sensul acelor de ceasornic pana la capat{arcul care actioneaza clopotelul se tensioneaza, altfel timerul nu va suna!} apoi in sens invers, veti alege minutele necesare prepararii produsului,la sfarsitul procesului, o alarma va va anunta..

Realizat cu un design deosebit, compact, acest timer mecanic ce nu necesita baterii, este usor de folosit si foarte util cand aveti multe treburi de facut, dovedinduse a fi un partener de nadejde. Carcasa este din plastic, rosie, iar cu o greutate de 64 g si dimensiuni de 64 x 49 mm ( diametru) il puteti aseza oriunde in bucataria dumneavoastra, ocupand un spatiu mic.

Timerul de bucatarie TOMATO va va anunta cand timpul selectat de dumneavoastra s-a scurs, printr-un clopotel incorporat. Acest timer este cadoul ideal mai ales in preajma sarbatorilor, cand avem putin timp la dispozitie si vrem ca lucrurile sa iasa perfect.

Caracteristici:

Carcasa din plastic

Dimensiuni: Ø 64 x 49 mm

Greutate: 64 g

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..