Important de stiut

Ceasuri de perete

Timer si cronometru digital MEMO alb 99min

34,99 Lei

38.2022.02

TFA Dostmann

in stoc
+

Descriere:

Este dificil atunci cand sunteti nevoiti sa va ocupati de treburile din locuinta iar in acelasi timp trebuie sa pregatiti pranzul, sau cina, pentru familia dumneavoastra. In multe cazuri este nevoie de mult timp de asteptare pana este gata mancarea, timp pe care l-ati putea utiliza intr-un mod mai placut.

Astfel, producatorii germani de la TFA Dostmann au creat acest timer si cronometru digital Memo 99 minute pentru a va ajuta in menajarea timpului dumneavoastra intr-un mod cat mai eficient!

Realizat pentru a fi durabil dar cu un aspect placut, timerul digital MEMO este complet alb si confectional din cauciuc pentru a rezista la socuri in cazul unui accident. Magnetul localizat in spatele dispozitivului, precum si greutatea de 27g, permit fixarea timerului pe suprafete de metal, precum un frigider, fara nici un risc ca acesta sa cada dupa un anumit timp.

Dispozitivul este compact, avand un diametru de 55 x 17mm, iar bateria LR44 inclusa permite folosirea imediata a produsului. Acest timer/cronometru de origine germana permite setarea unui timp de pana la 99 de minute si 59 de secunde, iar atunci cand timerul ajunge la 00:00, dispozitivul va declansa o alarma ce va suna timp de maxim 60 secunde sau pana cand apasati butonul START/STOP. Timerul mai este capabil sa retina comanda precedenta pentru o utilizare rapida, iar functia de cronometrare permite masurarea timpului cu usurinta.

Caracteristici:

Confectionat din cauciuc

Prevazut cu magnet pentru fixare

Dimensiuni: Ø 55 x 17 mm

Greutate: 27 g

Baterie: 1x LR44 ( inclusa )

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..