Important de stiut

Ceasuri de perete

Timer si cronometru digital MEMO negru 99min

34,99 Lei

38.2022.01

TFA Dostmann

Momentan Indisponibil

Descriere:

Amenajarea eficienta a timpului poate fi un lucru dificil de realizat, in special atunci cand aveti multa treaba iar micile ferestre de oportunitati sunt irosite deoarece exista acel risc in a fi coplesit complet si de a uita de anumite detalii esentiale. Un astfel de scenariu se poate dovedi un adevarat cosmar, mai ales atunci cand realizati ca a trecut mai mult de jumatate de ora de cand v-ati ocupat de curatenie iar friptura din cuptor s-a ars deoarece nu ati realizat cat de repede a trecut timpul.

Pentru a evita astfel de scenarii, producatorii priceputi de la TFA Dostmann au oferit un raspuns simplu dar efficient. Confectionat complet din cauciuc pentru a rezista la socuri, prevazut cu un magnet pentru fixare precum si utilizand doua functii utile, acest timer/cronometru digital MEMO negru este un dispozitiv ‘doi-in-unu’ si ideal pentru menajarea timpului dumneavoastra in bucatarie.

Timerul digital poate fi setat pana la 99 de minute si 59 de secunde, iar atunci cand acesta ajunge la 00:00 o alarma va suna timp de maximum 60 de secunde apoi se va inchide automat sau o puteti inchide manual prin apasarea butonului START/STOP.

Dispozitivul este complet negru si beneficiaza de o greutate redusa de 27g precum si un diametru de 55 x 17mm, astfel, timerul/cronometrul MEMO este foarte compact, simplu, eficient iar bacteria de LR44 inclusa va permite functionarea acestui produs german pentru o durata lunga de timp.

Caracteristici:

Confectionat din cauciuc

Prevazut cu magnet pentru fixare

Dimensiuni: Ø 55 x 17 mm

Greutate: 27 g

Baterie: 1x LR44 ( inclusa )

Accesorii

Produse similare

Clientii au mai cumparat si..